L-33Km(1500m+)


La més llarga de les tres, n'ofereix tota l'espectacularitat de pujades i baixades de la gran mitja M-23km, pero en el km 16, quan es separa d'aquesta, entrem en el territori de Sant Quirze Safaja situat a la comarca del Moianès. Aquí ens trobem un canvi radical de clima i vegetació, una zona on els hiverns són molt freds i la vegetació és totalment diferent, passem dels pins pinyers i alzines a una zona de pi blanc i fagedes, on la zona està banyada pel riu Tenes, el Rossinyol i els diversos gorgs de Llovateres. En el recorregut ens enfilarem pel GR-5 on es van trobant en diferents racons baumes i unes magnífiques vistes dels salts d'aigua de Sant Miquel del Fai, així com també dels majestuosos cingles de Bertí.
Aquest recorregut farà suar la gota, molt dur i corredís al mateix temps, on gaudir és l´objectiu final. No tu pensis i vine a fer el llarg recorregut!!!

Powered by Wikiloc


Distància: 33 Km
Desnivell: 1500 m+
Alçada màxima: 936m
Alçada mínima: 378m
Recollida de dorsal: 7:00 hores
Hora de sortida: 8:00 hores
Avituallaments:
- Km 5: Aigua
- Km 9: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 12: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 18: Aigua, isotònic, cola, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 23: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 29: Aigua, isotònic, cola, taronja, plàtan, llaminadures


Indrets destacats per on passarà el recorregut:

Plaça (Sant Feliu de C.), Carretera Sant Llorenç, Camí de les Elies, Turó de Solanes, Mas Fonoll (km 5), Gorg Negre, Cabanyelles (km 9), Serrat Coniller(Vèrtic), Costa Roja, Sant Sadurní (km 12), Salt de la Guineu (baixada tècnica), Camí del Mig, Collet de les Termes (km 18), Camping de Sant Quirze Safaja (km 23), Llovateres, Camí GR-5, Mas Paré, Ermita de Sant Climent, Golf de Sant Feliu (km29), Era Nova, Plaça (Sant Feliu de C.)