M-24Km(1100m+)


Mítica cursa! Amb les 5 edicions que duem a l’esquena, aquesta ja ha esdevingut una mitja marató de referència, un esdeveniment festiu on hi han participat alguns dels millors corredors de muntanya del nostre país. Recorrerem diversos paisatges, entre els quals destaquem el mític ascens al Vèrtic i, evidentment, les  esplèndides vistes de bona part Catalunya des del cim de Sant Sadurní de Gallifa.
Aquesta mitja de muntanya ofereix un bon desnivell i una dificultat mitjana-alta, amb un recorregut que de ben segur no us deixarà indiferents. Guadireu d’esplèndides vistes i escenaris canviants en un entorn privilegiat i sovint salvatge. Iniciarem el recorregut per una zona de bosc obert amb força pendent positiu, on trepitjareu un terreny habitualment sec i rocós. Després ens enfilarem cap al cim de Sant Sadurní de Gallifa fins assolir 946 m d’alçada tot xalant d’allò més. La davallada, des del cim anomenada "El Salt de la Guineu", és tècnica i divertida, haureu de posar-hi els cinc sentits! Una vegada fet el darrer esforç fins al Collet de les Termes, ja pràcticament tot el recorregut transcorre en terreny pla i baixada.
Aquesta és la teva mitja!!

Powered by Wikiloc


Distància: 24 Km
Desnivell: 1100 m+
Alçada màxima: 936m
Alçada mínima: 378m
Recollida dorsal: 7:00 hores
Hora de sortida: 8:30 hores
Avituallaments:
- Km 6.6: Aigua
- Km 10.3: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 14.0: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 18.0: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures
- Km 20.6: Aigua, isotònic, cola, xocolata, taronja, plàtan, llaminadures


Indrets destacats per on passarà el recorregut:

Plaça (Sant Feliu de C.), Carretera Sant Llorenç, Camí de les Elies, Turó de Solanes, Mas Fonoll (km 5), Gorg Negre, Cabanyelles (km 9), Serrat Coniller (Vèrtic), Costa Roja, Sant Sadurní (km 12), Salt de la Guineu (baixada tècnica), Camí del Mig, Collet de les Termes (km 18), Golf de Sant Feliu, Can Bosc (km 21), Era Nova, Plaça (Sant Feliu de C.)