Informació

Recollida de pitralls: 7:45 a 8:30   al mateix dia de la cursa, a la plaça Josep Umbert Ventura de Sant Feliu de Codines

Preu de la carrera 19 € federats i 23 € no federats

Sortida: 9:00 h
a la Plaça Josep Umbert  Ventura , davant l'Ajuntament

Límit  per acabar: 13:00h

Talls horaris: Hi ha diferents punts amb horaris d’eliminació indicats en el web de la prova. Aquests horaris es podran modificar en tot moment per l’organització. Els participants que desitgin seguir el recorregut, encara que hagin superat els horaris d’eliminació, ho faran fora de la prova i sota la seva responsabilitat, havent tornat el dorsal i la targeta de marcatge a l’organització .

Avituallaments solids: 3

Avituallaments  líquids : 4

Premis:  Segons el reglament de la FEEC.

L'edat mínima per participar és de 18 anys.

La cursa es cronometrarà pel sistema xip.

L'organització i els propietaris de les zones per on transcorre la cursa no es fan  responsables dels danys i accidents que puguin patir els participants.

Si algun participant abandona, és obligatori avisar al control més proper o altres components de l'organització. En cas contrari,

L'organització no es fa responsable del corredor un cop fora de la cursa.

La inscripció implica l'acceptació d'aquest reglament.

Serà motiu de desqualificació:
1. No passar per tots els controls.

2. Rebre ajuda externa fora dels espais autoritzats.

3. Superar el temps límit de pas marcats per l'organització.

4. Embrutar o degradar l'itinerari i la muntanya en general.

5. No prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir algun tipus d'accident i informar al control més proper.


L'activitat podrà ser suspesa o modificada per inclemències meteorològiques o qualsevol altra incidència, si així ho determinen els organitzadors.

Amb l'acceptació d'aquest reglament, cada participant reconeix que la seva participació en aquesta activitat implica riscos. En conseqüència, allibera als organitzadors,propietaris, patrocinadors, col·laboradors, treballadors i entitats implicades a l'activitat de totes les accions, pleits i demandes de qualsevol tipus legal o equitat, incloent, encara que no de forma única, el risc de lesió per participar en aquesta activitat i el risc de pèrdua d'objectes personals per robatori o altres.

En compliment del que disposa l'article 5 de l'actual Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals estan incorporades en un fitxer automatitzat, titularitat del Grup Excursionista santfeliu de codines, amb la finalitat d'enviar-li informació sobre esdeveniments esportius i noticies que puguin resultar del seu interès.

En qualsevol cas, l'informem del seu dret a accedir a la informació que correspongui inclosa en el nostre fitxer i sol·licitar-ne la seva rectificació o cancel·lació. Per tal efecte s'haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça  santfeliucorre@hotmail.com 
 
 

 
facebbok
 
Col · laboradors


magazine

inverse
julbo
fisioterapia clavera
cim d'aligues
casa mas
sport vicious
sant miquel del fai
mahima
chip running
ajuntament Sant Feliu de Codines
cesf
 
© 2014 SANT FELIU CORRE * info@santfeliucorre.com * mapa del lloc